Gyümölcspálma

Miért válaszd ?

Rendezvényedre megrendelted már csokiszökőkutunkat, melyből folyton csörgedezik majd a fenséges csokoládé? Mivel lehetne fokozni az élményt? - kérded Te!

Gyümölcspálma gyümölcsökkel körberakva

Mi is az a gyümölcspálma?

A gyümölcspálma egy pálmafa alakzatban feltálalt friss gyümölcsök sokasága, mely nemcsak telis-tele van ínycsiklandó gyümölcsfalatokkal, de látványos felépítésének köszönhetően magához vonzza a tekinteteket, szuper dekorációként pedig központi elem lehet a szelfiknél, felejthetetlen pillanatokat nyújtva vendégeid számára.

Friss gyümölcsök egészben

Miért ajánljuk?

Varázsolj trópusi hangulatot a zamatos gyümölcsökkel, amelyek bármely esemény hangulatát feldobják, legyen az egy esküvő, vagy akár névnapi, születésnapi ünnepség.

Amit érdemes tudni...

  • Gyümölcspálmáink megrendelhetőek 60cm, 80cm, 100cm - es méretben.
  • A pálmához használt gyümölcsök idénytől függenek (eper, kiwi, szőlő, narancs, szilva, ananász, banán, sárgadinnye, és más ízletes gyümölcsök). A dekorációt változatosan, az adott évszaknak megfelelően állítjuk össze.
  • A pálma tartalmazza a pálmára feltűzdelt gyümölcsöket és a pálma köré tálakon ízlésesen elhelyezett gyümölcsdarabokat.
  • 4 óra időtartam. Igény szerint hosszabbítható.
  • A pálmát minden esetben a helyszínen állítjuk össze, így garantálva a gyümölcsök frissességét. (ehhez külön teremre van szükségünk)
Friss gyümölcsök egészben