Zöldségpálma

Miért válaszd ?

Rendezvényedre megrendelted már sajtszökőkutunkat, melyből folyton csörgedezik majd a fenséges Cheddar sajt? Viszont szeretnéd még egy szemet gyönyörködtető látványelemmel fokozni az élményt?

Zöldségek

Mi is az a zöldségpálma ?

Magyarországon kizárólag tőlünk rendelheted meg ezt a pompás, látványos és nem utolsó sorban ínycsiklandó zöldségkreációt, melyet a szezonális zöldségeken kívül különböző kolbászokkal és szalámikkal díszítünk. Mi több, rendeld meg mellé sajtszökőkutunkat, így a pálmáról lecsipegetett finomságokat egyenesen a krémesen folydogáló Cheddar sajtba márthatod.

Zöldségek

Miért ajánljuk ?

A zöldségpálma színes és látványos eleme minden rendezvénynek, legyen az céges karácsonyi parti, családi összejövetel vagy akár lakodalom. A vendégsereg lenyűgözésére tökéletesen alkalmas gusztusos és ízletes kreáció.

Amit érdemes tudni...

  • Zöldségpálmáink megrendelhetőek 60cm, 80cm, 100cm - es méretben.
  • A pálmához használt zöldségek idénytől függenek (paprika, paradicsom, uborka, hagyma, retek, saláta, stb.). A dekorációt változatosan, az adott évszaknak megfelelően állítjuk össze.
  • A pálma tartalmazza a pálmára feltűzdelt zöldségeket és a pálma köré tálakon ízlésesen elhelyezett zöldségdarabokat.
  • 4 óra üzemeltetési idő. Igény szerint hosszabbítható.
  • A pálmát minden esetben a helyszínen állítjuk össze, így garantálva a zöldségek frissességét. (ehhez külön teremre van szükségünk)
Zöldségek